Echografie.nl

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken!

Na het lezen van de informatie op onze website of het zien van de lage en concurrerende prijzen wil je natuurlijk graag een afspraak maken. Dat kan alle dagen via het onderstaande formulier en vaak zijn we ook telefonisch bereikbaar.

 

 
 
 
 
 

 

Maak een afspraak

20 euro korting op je pretecho

 

Laat je 20 weken echo door ons verzorgen en je ontvangt een korting van 20 euro op een 3D/4D pretecho

 

Via dit formulier kun je snel en eenvoudig een afspraak maken voor een pretecho (4D/3D of 2D) of een medische echo. Je kunt overdag bij ons terecht, maar op verzoek ook 's avonds of op zaterdag. Zodra we jouw / jullie aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen. Dat kan via e-mail maar ook telefonisch als je een telefoonnummer achterlaat. In het "Bericht" veld kun je aanvullende informatie plaatsen waarmee we mogelijk al rekening kunnen houden vooraf aan het maken van een planning.

Mocht je vooraf aan het maken van een afspraak nog vragen hebben, dan mag je ook altijd bellen of gebruikmaken van het contact formulier. Vragen over de meest uiteenlopende zaken rondom zwangerschapsechografie weten wij door de jarenlange ervaring vaak duidelijk te beantwoorden. Niet alleen over pretecho's maar ook over de medische echo's kunnen we tekst en uitleg geven.