Echografie.nl

Neem contact met ons op

Heb je gewoon een vraag aan ons? Vul dan onderstaand formulier in.

Heb je een vraag over de verschillende soorten echo's? Wil je meer weten over de 2D, 3D / 4D pretecho's? Of heb je een brandende vraag over, of zie je op tegen, een van de medische echo's? Of heb je gewoon een algemene andere vraag, vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord. Met zoveel jaar ervaring hebben we altijd wel het antwoord op je vraag over een zwangerschapsecho.

Als je na het lezen van de informatie op onze website of het zien van de lage en concurrerende prijzen graag een afspraak wil maken, dan kan dat alle dagen via het afspraak formulier en vaak zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Via dit afspraakformulier kun je snel en eenvoudig een afspraak maken voor een pretecho (4D/3D of 2D) of een medische echo. Je kunt overdag bij ons terecht, maar op verzoek ook 's avonds of op zaterdag. Zodra we jouw / jullie aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen. Dat kan via e-mail maar ook telefonisch als je een telefoonnummer achterlaat. In het "Bericht" veld kun je aanvullende informatie plaatsen waarmee we mogelijk al rekening kunnen houden vooraf aan het maken van een planning.

Je mag natuurlijk ook altijd bellen en mogelijk (natuurlijk afhankelijk van of we met een echo bezig zijn) kunnen we direct je vraag beantwoorden of met jouw een afspraak plannen. Ons telefoonnummer is 040 - 2900 473. Mochten we niet opnemen laat dan je naam en telefoonnummer achter en we bellen zo snel mogelijk terug.