Echografie.nl

Echo baby

Je wilt een echo voor je baby en je zoekt daarom op "Echo Baby". Je wilt natuurlijk een pretecho bureau die een prachtige echo kan maken voor een scherpe prijs. Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Onze voordelige tarieven vindt je op deze website onder het menu tarieven. Daar vindt je alle tarieven voor de pretecho's. Ook voor alle medische echo's ben je bij ons aan het juiste adres. Deze worden veelal vergoed door de zorgverzekeraar. Ben je al overtuigd en wil je direct een echo-baby afspraak inplannen. Dan kun je via het afspraak formulier een afspraak verzoek versturen, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen als je dat makkelijker vindt. Ons telefoonnummer is 040 - 2900 473.

Geslachtsbepaling echo

Ook voor een geslachtsbepaling echo kun je bij ons terecht. Natuurlijk is het altijd het belangrijkste dat je kind gezond is. Maar zeker als je al kinderen hebt, is het natuurlijk extra leuk om te weten of hij of zij een broertje of een zusje krijgt. Ook uit praktische overweging is het fijn om te weten of het een jongen of een meisje wordt. Wordt de kinderkamer blauw of toch roze. Dan is het toch altijd beter om op de betrouwbare resultaten van een echo te vertrouwen dan om de bakerpraatjes hierover te geloven. Uitspraken als "Mijn haar wordt dunner het zal wel een meisje worden" en natuurlijk tegengesteld "Mijn haar wordt voller, zeker een jongen" of uitspraken zoals "Oei, veel ochtendhumeur, het zal wel een meisje worden. Of juist vrolijk in de ochtend, dan zal het wel een jongen worden."

Kijk eerst even op onze site rond over welke echo je wilt. Er zijn namelijk verschillende soorten echo's waarin je jouw baby kunt bekijken. De mooiste is de 4D pretecho, waarbij je jouw baby live in 3D kunt bekijken. Je krijgt hierbij een dvd met de live HD beelden (met commentaar) mee naar huis. Vind je de meerprijs voor 3D het niet waard, dan hebben wij ook een mooie 'echo baby' voor je in 2D. Natuurlijk willen wij je hierin graag adviseren.

Wij zien je graag verschijnen in onze praktijk!