Echografie.nl

De echografie praktijk, echobureau in Medisch Centrum Westerhoven


Op 1 januari 2001 vestigde ik mijn eigen particuliere echobureau in het Medisch Centrum Westerhoven. Daar gingen vijftien jaar medische praktijkervaring aan vooraf. De laatste jaren als echografiste in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en het Diagnostisch Centrum in Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Door mijn jarenlange ervaring met aanstaande ouders weet ik wat zij prettig vinden en belangrijk vinden tijdens een echo-onderzoek. Daarom word je in mijn praktijk gastvrij ontvangen en heb ik alle tijd voor jullie. Ik maak gebruik van de modernste high-end apparatuur van GE: de Voluson E6. Tijdens het onderzoek kun je meekijken op een groot beeldscherm. Voortdurend vertel ik wat ik doe en wat ik zie, en beantwoord ik al je vragen. Als je graag een familielid of vriendin erbij wilt betrekken, mag dat gerust. Ik vind het belangrijk dat elke echo in een fijne, ontspannen sfeer verloopt.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op echogebied volg ik jaarlijks meerdere bijscholingen en cursussen. Daardoor heb ik te allen tijde adequate inhoudelijke kennis die ik graag met je deel.

Sinds 2009 heeft mijn echobureau een vergunning van het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+) voor het maken van alle medische echo's. Sindsdien ontdekken steeds meer jonge ouders de rustige omgeving en de persoonlijke aandacht die mijn bureau biedt.

Je bent van harte welkom met al je vragen, zorgen en wensen over jouw kindje.

Je echografie specialist:

Francette Poos - Heuvelmans