Echografie.nl

Pretecho Veldhoven en omgeving?

Onze pretecho klanten komen natuurlijk ook regelmatig uit Veldhoven en omgeving. Vanuit Veldhoven is Echografie.nl namelijk uitstekend te bereiken. 

Je bent zwanger van een kindje dat nog even onzichtbaar blijft. Een 4D/3D pretecho kan hier verandering in brengen! Hoe leuk zou het zijn om jouw kindje live in 3D of 4D te aanschouwen? Door een pretecho te laten maken kunnen veel vragen beantwoord worden en het is natuurlijk een hartstikke leuke ervaring. Ook voor later, want je krijgt de 3D echo op foto én DVD mee naar huis! Ook met bewegende 4D HD Live! beelden.

Dit alles natuurlijk met de grootste zorg in een prettige sfeer en omgeving en met oog voor kwaliteit. Want ook voor alle medische echo's ben je bij Echografie.nl aan het juiste adres. Sinds 2009 heeft mijn echobureau een vergunning van het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+) voor het maken van alle medische echo's.

De pretecho: een heel bijzondere ontmoeting met jouw kindje

De pretecho is een bijzonder cadeau voor aanstaande ouders, maar ook voor grootouders of bijzondere vrienden. Juist ook als er geen dringende reden is om een extra echo te laten maken. Bij de pretecho kun je op een geweldige manier kennis maken met je ongeboren kindje. Gewoon om even te genieten van het mooie dat zich in jouw buik voltrekt. Een tastbare en blijvende herinnering aan je zwangerschap. Standaard krijg je foto's van de echo en een opname met uitleg op dvd. Optioneel is een usb-stick met digitale foto's. Wij maken enkel gebruik van onze eigen apparatuur en beelddragers als dvd en usb.

Bij ons een Pretecho? Veldhoven is vlakbij

Hoe werkt dat nou zo'n pretecho?

Bij een 3D/4D pretecho wordt er in verschillende vlakken en diepten gekeken, waardoor je het gezichtje meestal prachtig kunt zien. Het resultaat is afhankelijk van de ligging van het kindje, de duur van de zwangerschap en het postuur van de aanstaande moeder. Bij een 4D pretecho zie je het kindje bewegen, handjes en voetjes zijn goed te zien en zelfs de gelaatstrekken zijn zichtbaar. Deze beelden zijn in kleur. Bij alle soorten echo's (2D, 3D of 4D) wordt er gebruik gemaakt van geluidsgolven. Deze zijn geheel onschadelijk voor moeder en kind. Vooraf kun je aangeven of je wel of niet het geslacht van je kindje wilt weten. Daar houden we uiteraard rekening mee.

Naast 4D pretecho, 3d echo en 2d echo kun je ook terecht voor geslachtsbepalingen. Wij garanderen u dat het laten maken van een pretecho een onvergetelijke ervaring zal zijn. Wil je weten hoe je het snelste onze praktijk kunt bereiken? Klik dan rechtsonder op het kaartje. Op het scherm dat verschijnt klik je linksboven op de pijl in de witte cirkel boven Routebeschrijving en vul je vervolgens je vetrek adres in. Wij zien je graag voor een pretecho vanuit Veldhoven in onze praktijk verschijnen!