Echografie.nl

2d, 3D of 4D-video

Echografie.nl biedt verschillende methodes aan in 2D, 3D en 4D. Wanneer je kiest voor een 2D-echo kan op verzoek tijdens de echo alsnog opgeschaald worden naar een 3D-echo of 4D-video.
Ik kan je goed adviseren en begeleiden in je keuze.

Voorbeelden 3D-echo

Hieronder vind je enkele voorbeelden van een 3D-echo (ook een filmpje of een 4D-echo, zoals het 'live' meekijken bij een 3D-pretecho ook wel wordt genoemd). In een vroeg stadium van de zwangerschap (bijvoorbeeld bij 15 weken) kan ik jouw baby in zijn geheel tonen. Later in de zwangerschap zul je slechts een deel van de baby in beeld zien, maar je kunt bepaalde elementen wel beter herkennen. Armen of benen en ook het gezicht zijn duidelijker. Op welk moment tijdens je zwangerschap je de pretecho laat maken, bepaalt dus ook wat je in een keer in beeld kunt zien. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zowel vroeger als later in de zwangerschap een pretecho te laten maken.

De beelden van deze 3D- en 4D-pretecho's worden beschikbaar gesteld op een USB-stick, voorzien van begeleidend, deskundig commentaar. Aan het aantal beelden zit geen maximum verbonden. Ligt het kindje mooi dan krijg je meer beelden. In het ongunstige geval dat het kindje niet goed ligt voor de opnames, wordt er een nieuwe afspraak gemaakt en kun je op een ander moment terugkomen. Dit bezoek is dan geheel gratis. We doen er alles aan om je kind zo goed mogelijk in beeld te brengen.