Echografie.nl

6 weken echo of vitaliteitsecho.

Voor sommige ouders is het belangrijk om vroeg te weten of de zwangerschap vitaal is. Complicaties bij eerdere zwangerschappen of onzekerheid over de huidige zwangerschap kunnen een aanleiding zijn om te kiezen voor een vroege echo tussen de  6 weken en de 10 weken. Een eerdere miskraam, geen idee wanneer je laatste menstruatie was, na lange tijd eindelijk zwanger, of mogelijk ongepland zwanger, allemaal aanleidingen om te kiezen voor een vroege echo. 

Met de vroege echo kan bepaald worden of je wel echt zwanger bent. Of het hartje klopt en of de zwangerschap zich in de baarmoeder heeft ingenesteld. Ook wordt er gekeken of er 1 kindje of juist meerdere kindjes op komst zijn.

Stress verlagend

De vroege echo kan veel ongerustheid bij de ouders wegnemen. Daardoor kan er meer genoten worden van de periode van de zwangerschap.

Deze echo kost slechts 15 euro.

Uiteraard adviseren wij je graag bij het maken van een keuze. Je kunt daarvoor eenvoudig contact opnemen via het contact formulier. of ons bellen op telefoonnummer 040 - 2900 473. Mochten we je telefoontje niet direct kunnen beantwoorden (tijdens een echo willen we niet gestoord worden) dan kun je altijd je naam en telefoonnummer achter laten. We bellen je zo snel mogelijk terug.

We kunnen dan samen in overleg bepalen wat voor jouw wensen de meeste geschikte pretecho is.

We zien je graag terug bij Echografie.nl