2D-echo:
Vroege echo (5 tot 10 weken)

Je kunt voor deze vroege echo bij ons terecht als je tussen de zes en tien weken zwanger bent, of een zwangerschap vermoedt.

We kijken of je daadwerkelijk zwanger bent, of de embryo zich in de baarmoeder bevindt, of het hartje klopt en of je in verwachting bent van één of meerdere kindjes.

Na afloop krijg je een foto mee naar huis.

2D-echo:
Geslachtsbepaling (vanaf 14 weken)

Na afloop van deze echo ken je het geslacht van je ongeboren kindje. Deze echo is mogelijk vanaf veertien weken.

Wil je het geslacht van je kindje niet weten, dan kan ik het antwoord opschrijven en in een gesloten enveloppe meegeven. Ook krijg je minimaal twee foto’s mee.

En mochten we door de ligging van je baby twijfelen over het geslacht, dan kom je gewoon gratis terug.

2D-echo:
Geruststelling / Second opinion
(10 tot 40 weken)

Deze echo is mogelijk vanaf tien weken na de Eerste Trimester Pretecho tot het einde van je zwangerschap (ongeveer 40 weken).

Deze echo is geschikt als je een keertje wil kijken. Hij is ook uitstekend geschikt om samen met je partner of familie te beleven. 

Ook als je behoefte aan geruststelling hebt, is deze echo geschikt. Niks is zo fijn dan horen dat je zwangerschap goed verloopt. 

Daarnaast kan deze echo ook dienen als second opinion als je ergens anders al een echo hebt laten maken. 

Je krijgt na afloop minimaal twee foto’s mee.

3D, 4D en HD live-echo
(vanaf 24 weken)

Dit is de meest uitgebreide pretecho die er is, waarbij je jouw kindje kunt zien aan de hand van drie technieken. Tijdens jouw bezoek pas ik de techniek toe die het mooiste resultaat geeft. Maar als het even kan, pas ik ze alle drie toe. Bij alle technieken zie je beelden in kleur.

De echo technieken in het kort:

  • 3D: stilstaand beeld (foto).
  • 4D: bewegend beeld (soms zie je je kindje met de ogen knipperen, geeuwen, lachen of duimen).
  • HD live-echo: bij deze techniek zijn de kleuren nog levensechter. Je baby moet hiervoor vol in het vruchtwater liggen.

Tijdens deze echo krijg je een levensecht beeld van je kindje. Zelfs een driedimensionale weergave van zijn of haar gezichtje is mogelijk! Je hebt de beste kans op mooie beelden tussen de 24 en 35 weken.

Wel ben ik daarvoor afhankelijk van de ligging van je kindje en de omstandigheden. Mocht het helaas niet lukken om je kindje goed in beeld te krijgen, mag je kosteloos terugkomen. 

Na afloop krijg je een USB-stick mee met de film en meerdere digitale kleurenfoto’s. Je krijgt ook minimaal vijf geprinte zwart-witfoto’s mee naar huis. 

Tarieven

  • 2D-vroege echo: €25
  • 2D-geslachtsbepaling: €40
  • 2D-gerustellings/second opinion: €40
  • 3D, 4D, HD-live echo: €95